Votoni çdo orë dhe fitoni 500 pikë shpërblimi për votim çdo orë !!!

1 (4) Bitcoin (BTC) (USD: 39,050.0000) (24H: 9.26%)
2 (1) Dogecoin (QENI) (USD: 0.3245) (24H: 3.01%)
3 (2) Bitcoin Cash (BCH) (USD: 615.8700) (24H: 5.38%)
4 (3) Binance monedhë (BNB) (USD: 364.6800) (24H: 5.06%)
5 (7) Binance USD (BUSD) (USD: 1.0000) (24H: -0.05%)
6 (6) Ethereum (ETH) (USD: 2,500.1400) (24H: 3.84%)
7 (9) Cardano (ADA) (USD: 1.5500) (24H: 3.78%)
8 (5) TRON (TRX) (USD: 0.0712) (24H: 3.71%)
9 (13) Vizë lidhëse (DASH) (USD: 171.6600) (24H: 3.94%)
10 (18) Bitcoin Cash ABC (BCHA) (USD: 20.2400) (24H: 0.38%)
11 (12) XRP (XRP) (USD: 0.8796) (24H: 4.89%)
12 (20) Ethereum Classic (ETJ) (USD: 58.5700) (24H: 5.45%)
13 (11) Litecoin (LTC) (USD: 170.5300) (24H: 5.09%)
14 (19) BitTorrent (MTB) (USD: 0.0035) (24H: 2.55%)
15 (10) Zcash (KZZ) (USD: 132.9700) (24H: 4.89%)
16 (15) Bitcoin Gold (BTG) (USD: 59.6800) (24H: 5.40%)
17 (36) DigiByte (DGB) (USD: 0.0589) (24H: 7.94%)
18 (69) Chainlink (Lidhjen) (USD: 23.4500) (24H: 6.88%)